Sunday, 18 March 2012

SAHABAT!

hai....ary ni mood aku brcmpur2...aku x tau nper ngn aku ni!!
iylia nper ko jd mcm ni..nper aku cpt touching ngn ko?????
aku pown x tau..maybe sbb aku trlalu wisaukn dyer.atau aku trlalu sygkn ko
nthlh..mang aku cdeyh sgt ngn ko..aku x cker bler kter dh gdoh!aku x pndai nk mrh ko
aku klu ader paper ker,mrh ker,cdeyh ker aku lg cker pndm..
biarlh..klu x t maybe aku akn cpt touching ngn cper2..
aku mntk maaf sgt3 kt ko ezi..!
maybe AKU BKN SAHABAT YG TRBAEK ntok ko
aku nk ko lperkn aku..tp aku ni bkn jenis yg mdh lperkn ogh yg aku syg!
ko kwn baek aku!walaupown kter  bru sthn knl tp rser mcm dh 10 thn knl
i'm appreciate&bsyukur sgt coz Allah antr ko ntok epykn aku clmer ni
maybe kter x kn gdoh klu hbngn kter C*****kn???
tp aku dh trlalu sygkn dyer ezi..aku mtk maaf coz aku dh bg ko hrpn yg KOSONG...
aku x tau harus wt per g..!
Ya Allah!kau bntulh umatmu yg serba kekurangan,yg lg lemah ni Ya Allah.
ezi leyh x kter jd mcm dulu???ko pown aku rser akn ok bler ko dh ader temankn?
aku tau ko sunyi..tp aku mntk maaf sbb x dpt bls cnter ko..
yg dulu tu biarlh jd kngn..k..itu kau yg ckp..
yupp...ko timer apa kptsn aku kn?
insyaAllah klu lh satu ary ti kter dtkdrkn brsmer aku timer..ko seadanya..
wat mser skunk aty aku ntok dyer ezi...
i'm sorry..tu jer yg mpu aku ckp :'(

                                              --------->>>>>GADISYGKELIRU!

No comments:

Post a Comment