Wednesday, 1 February 2012

fb aid :)

bila saya PERLUkan awak
awak kemana awak pergi?, sedihnya saya
tapi bila awak perlukan saya
saya selalu ada kan untuk bahagiakan awak

bila saya TEXT awak
awak tak balas, keciknya hati saya
tapi bila awak mesej saya
cepatnya saya balaskan, saya tanak awak terasa hati

bila saya CALL awak
awak tak jawab, selalu buat saya tertanya-tanya
tapi bila awak call saya
saya jawab kan kan kan, takut awak ada perkara urgent nak inform

bila awak MERAJUK
saya seboleh-bolehnya buat awak tersenyum, siap buat lawak lagi untuk awak..
tapi bila saya merajuk
awak cakap awak tak reti pujuk, malas layan. (tape saya pujuk je hati saya sendiri)

bila awak NAK TIDO
awak minta saya temankan sampai awak tertido, tape saya temankan sampailah awak terlelap dan takde text dari awak..
tido saya siap genggam phone, takut kalau ada awak text atau call, ada vibrate. tapi sampai subuh takde ape.

awak ingat tak awak? saya tahu saya tak mampu jadi yang sempurna untuk awak, tapi sekurangnya saya ada bila awak perlukan saya.
sedarlah awak..

pkr2 kn k :)

♥ Jangan pikat wanita kalau anda tak bersedia cintakan dia.
♥ Jangan buat wanita tu jatuh cinta kalau anda tak cintakan dia.
♥ Jangan memberi wanita harapan kalau anda tidak pasti.
♥ Jangan sakitkan hati wanita kalau anda tiada hati untuknya.
♥ Jangan mainkan perasaan wanita kalau anda tiada perasaan untuknya.
♥ HARAM jika jadikan wanita itu kekasih tetapi tiada niat untuk nikahinya,..:)
nper ekk..tber2 mlm ni aku t'iengt kt dyer..pada hal bru jer mgu pas jmper..erm..ahhh!!!!!!!!!nper ko wt mcm ni kt aku.aku syg ko lh..ko phm x..aku x nk khlngn ko.plzz!!jgn seksa aku mcm ni..
erm....nper ek??aku ssh nk lperkn ko?nper aku x leyh agp ko mcm seowg kwn..mcm mmber2 aku yg laen... aku tkowt aku btepuk sblh tgn jer..aku tgu ko tp ko tgu aku ker??
 

aku slalu bdoa agr hbgn kter kekal smpai akhr ayt..ko pown cmerkn??aku tau..aku bsyukur sgt coz ko dh bubh..bgoslh.aku x nk ko ulang kslpn ko yg dulu.aku sntiasa doakn agr ko cpt smbuh dr sebarang pykt&sehat slalu..aku nk lihat senyuman ko,ketawa kau,kata2 kau..itu adlh ubt ntok aku. aku g tau kau yg ko crk ogh laen..tp hakikatnyer aku x leyh..aty aku skt bler aku ckp mcm tu kt kau.aku wt ni coz x nk ko kecewa lg..tp mcm mner bk selesaikn prob ni???nthlh aku pown x tau..hnyer Allah yg mnntukn sgalernyer :'(