Tuesday, 10 April 2012

my mistake!

:ok..aku ni bkn lh baek mnerkn..dulu ckp laen skunk dh laen..aku ngaku aku dh brubah..di sini dgn hormat nyer dpersilakan cper2 yg nk remove@block aku...silalah..setiap manusia ader wat kesilapan...thnx ^_^
*thniah lh wat aku sbb dpt wat ko bnci aku :'(
 aku tau mntk maaf pown dh x gner kn..aku ngaku skunk aku dh brubh..dulu aku ckp aku x nk wat bnder tu tp aku wat...so mcm hpokrit kn..aku x slhkn ko klu ko nk benci aku,marah aku..klu tol ko x nk kwn aku lg,aku trpakse trimer lh..aku x der pown nk bndingkn ko dgn dyer..dua2 aku syg wei...tp klu ko malu n marah sgt nk kwn ngn aku..nk wat mcm mner kn..thnx lh kwn ngn slmer setahun ni..aku epy dpt knal ko.sowi aku x dpt jd kwn yg baek..yg leyh bimbing ko spatutnyer..
 ok pas ni aku x kn ggu hdop ko g..ko ckp cker aty aku lh aku nk wat per..ko x nk amek kesah kn..cmpai ko ckp aku mcm2..x per aku yg slh..aku mntk maaf kt ko..
*yg lg sowg ni lak..bgoslh dyer pkr dyer sowg jer cdeyh x dpt kuar..eh aku pown lh..pas tu nk ngajok lk..ermm..mcm lah ary ni ary last aku hdopkn..laen kali boleyh kn..aku mntk maaf x dpt kuar..ko boleyh lh.sng ader motor,lelaki..aku ni ssh ckit..klu ko rser nk ****** ngn aku sbb nk jmper ngn aku,enjoy jer ngn aku..aku rser baek x yah kowt..aku pown klu boleyh x nk..tp aku syg ko..ko phm x..x per lh...dh sumer slh aku kn..aku mtk maaf..sumer yg aku wat slmer ni x pnah btol..tgor pown dh x gner..dh brubh tp wat alek kn..ok fine....
                                                           

No comments:

Post a Comment